logo

Sprekers op alfabetische volgorde

Anja van der Hart

Anja van der Hart

Anja van der Hart (1945) heeft deskundigheid opgebouwd op de volgende terreinen: – Libanon: (20 jaar) betrokken bij opzetten van/leiding geven aan kindertehuis en scholen, internationale conferenties, reizen organiseren voor internationale groepen naar het Midden Oosten.

Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh is antropologe, columnist, zelfbenoemd innernemer en auteur van drie levensbeschouwelijke (en levendige) boeken.

Gerard de Winter

Gerard de Winter

Gerard de Winter (1970) is een vreemde eend in de bijt der marketeers. Gerard de Winter is realist én idealist. Gerard de Winter studeerde Internationaal Management en werkte lange tijd als export- en marketingmanager in het bedrijfsleven.

Hanneke Arts

Hanneke Arts

Hanneke Arts-Honselaar (1970) studeerde Theologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Daar promoveerde zij ook op een studie naar de betekenis van de triniteit in de geschriften van Hadewijch van Brabant.

Hella van den Elshout

Hella van den Elshout

Hella van den Elshout (1963) is filosoof (wijsbegeerte 1988). Hella van den Elshout was een van de pioniers die de socratische methode in Nederland ontwikkelde.

Inger van Nes

Inger van Nes

Inger van Nes (Amsterdam, 1986) is gespecialiseerd in zingeving, communicatie en nieuwe vormen van gemeenschap.

Jos Artz

Jos Artz

Vanuit de praktijk werkt Jos Artz jaren in de uitvoerende zorg voor verstandelijk gehandicapten. Als regiomanager 15 jaar werkend geweest op diverse locaties binnen een landelijk grote zorgorganisatie (>13000 medewerkers).

Kees van der Zwaard

Kees van der Zwaard

Kees van der Zwaard (1962) is van huis uit theoloog. Kees van der Zwaard werkt sinds 1998 freelance als schrijver en theatermaker en speelde tot nu toe solo-voorstelling, variërend van een toneelmonoloog tot kleinkunst.

Llewellyn Bogaers

Llewellyn Bogaers

Brandende vragen komen tot hun recht in historisch perspectief én in actieve dialoog

Marja Havermans

Marja Havermans

Marja Havermans is filosoof, gespreksleider en schrijver van het boek 'sterven als stoicijn. Filosofie bij ziekte en dood'.

Paul Loomans

Paul Loomans

Paul Loomans (1955) is oprichter en coach van de StressOntknoping en auteur van het boek Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen. Paul Loomans begeleidt mensen individueel en in groepen om vanuit rust leven. Daarbij hanteert Paul Loomans een zelf ontwikkelde methode op basis van zen-inzichten.

Rawie Sewnath

Rawie Sewnath

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.