logo
Henk Baars

Henk Baars

Prijsopgave
Wilt u op uw gemak de prijzen van Henk Baars als dagvoorzitter of discussieleider doornemen? Vraag hier meer informatie op over Henk Baars als spreker.

Profiel
Sinds 2000 is Henk Baars afdelingsmanager van de Stichting Stad en Kerk (Stek) te Den Haag (Protestantse Kerk Nederland). Henk Baars stuurt daar 20 werkers aan op uiteenlopende werkterreinen, zowel inhoudelijk als facilitair. Maatschappelijk-diaconaal in twee buurthuizen in de Schilderswijk en Spoorwijk, een opvangplek voor vluchtelingen, illegalenhulpverleningsnetwerk, individueel hulpverleningsbureau en een tuin, ingericht als openluchtbuurthuis. Daarnaast werkt Henk Baars samen met wijkgemeenten en een centrum voor migrantenchristen vrouwen. Steeds zijn nieuwe initiatieven in ontwikkeling, zoals recreatiepastoraat te Scheveningen.

Henk Baars heeft Theologie aan de Katholieke Theologische Hogeschool Amsterdam gestudeerd met een afsluitende pastorale jaartraining. Henk Baars is een goede spreker, debater en gespreksleider. Uitgangspunten van Henk Baars zijn: het individu centraal en beleid moet mensen helpen in hun situatie. Henk Baars heeft een brede interesse in maatschappelijke, levensbeschouwelijke, politieke en culturele ontwikkelingen.

Achtergrondgegevens Henk Baars
Henk Baars op Twitter
E-mailadres: hbaars@stek.net