logo
Lizanne Bak

Lizanne Bak

Er is ALTIJD een weg om te gaan

Aanbod
Lizanne Bak (LinkedIn profiel) is spreker en dagvoorzitter op het gebied van:

– Theologie
– Zingeving
– Levensbeschouwing in het onderwijs
– Eindigheid
– Symboliek rondom de dood
– Bijbelverhalen als richtgevers

Contactgegevens
Wilt u contact met Lizanne Bak of meer informatie over Lizanne Bak? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of 06 46200281

Profiel
Lizanne Bak-Lanser (1969) begon haar loopbaan in het bedrijfsleven, waar Lizanne Bak zich in marketing en PR bekwaamde bij bedrijven als Hak, Campina Melkunie en IHC. Later studeerde Lizanne Bak theologie en deed ervaring op als geestelijk verzorger in het ziekenhuis en als pastor/voorganger in verschillende kerkelijke gemeenten. In 2011 startte Lizanne Bak haar eigen bureau Trevi, van waaruit zij mensen en organisaties met ziel en zakelijkheid begeleidt op gebied van levensbeschouwing en communicatie. Verbinden is het kernwoord in haar werk, dat varieert van projectadvisering, cursuswerk tot het spreken op uitvaarten en andere samenkomsten. Bovendien is Lizanne Bak als interim-pastor inzetbaar voor gemeenten in vacaturetijd.

Een belangrijk thema dat Lizanne Bak zowel zakelijk als privé bezig houdt is de eindigheid van leven en levensfasen. Het is een ervaring, waar ieder mens in het leven mee te maken krijgt. Zó omgaan met eindigheid dat het aanzet tot leven is een thema dat Lizanne Bak vorm geeft in haar werk. Daarnaast is Lizanne Bak een vrouw van verhalen en neemt Lizanne Bak u graag mee in oude (bijbel) verhalen die met de juiste vertaalslag tot inspiratie kunnen zijn voor nu.