logo
Arjan Broers

Arjan Broers

Zin verzin je niet. Het komt of is er al.

Aanbod
–    Lezingen over ‘voltooid leven’, dominicanen, identiteit in organisaties, spiritualiteit en professionaliteit.
–    Workshop over spiritualiteit en communicatie.
–    Dagvoorzitter / discussieleider over levensbeschouwelijke onderwerpen.

Contact
Wilt u contact met Arjan Broers (LinkedIn profiel) of meer weten over Arjan Broers? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of bel 06 46200281

Profiel
Arjan Broers noemt zich ‘journalist, zingever, zinkrijger’. Arjan Broers maakt artikelen, boeken, websites, brochures en zelfs beleidsnota’s. Ook is Arjan Broers soms communicatieadviseur, spreker of dagvoorzitter.

Zijn hart gaat uit naar het spelen met zin en betekenis. De grootste ambitie van Arjan Broers is mensen aan het bezinnen krijgen, vooral mensen die door onnodig abstracte taal van veel moois verstoken blijven. Of dat lukt, kunt u zien op www.arjanbroers.nl.

Arjan Broers vindt dat levensbeschouwing, spiritualiteit en waarden en normen te veel apart worden gezet van het normale leven en werken. Er is een grote onhandigheid om wat we geloven en waardevol vinden vorm te geven in ons doen en laten. Arjan Broers noemt dat ‘het gat in de taal’. Overigens ziet Arjan Broers zichzelf hierin ook als een beginner.

Publicaties Arjan Broers: Leven met Dominicus, zijn spiritualiteit in zeven thema’s: beweeglijkheid, nieuwsgierigheid, overgave, democratie, mystiek, mensenrechten en waarachtigheid.