logo
Prema Devi

Prema Devi

Het is mogelijk om in je huidige levenssituatie meer rust, plezier en voldoening te ervaren. Hiervoor hoef je geen monnik te zijn.

Aanbod:
Lezingen over:
– Loslaten – een veel besproken handeling of is het geen handeling? Hoe laat je iets los en waarom is het nodig iets los te laten?
– Bewust leiderschap – de succesformule
– Rust en Ruimte in je hoofd
– De zin en onzin van meditatie
– Moderne spiritualiteit
– Ambitie en zingeving gaan hand in hand

Workshops
 – Teambuilding; voor een diepere verbinding tussen de teamleden en het verbeteren van onderling contact.

Contactgegevens
020-6853037&|nbsp;info@premadevi.com l  www.premadevi.com

Profiel
Prema Devi (LinkedIn profiel) (1974) is een moderne monnik (in de Ishaya order zijn zowel mannen als vrouwen ‘monnik’).  Prema Devi heeft 13 jaar als stewardess gewerkt bij de KLM en heeft zo’n beetje de hele wereld gezien. Prema Devi weet hoe het is om in twee werelden te leven (die van zingeving en luxe) en hoe je deze optimaal combineert. Hierin is Prema Devi een inspirerend voorbeeld voor anderen.Prema Devi is afgestudeerd in Stressmanagement (2006) en is meer dan een jaar in retraite geweest. Prema Devi maakt een heldere vertaalslag van haar ervaringen in retraite naar het moderne huidige leven en is ervan overtuigd dat je niet monnik hoeft te zijn om een leven te ervaren met meer rust, plezier en voldoening.

‘De oplossing ben je zelf!’
Veel mensen hebben last van een druk hoofd, het gevoel geleefd te worden en hebben onrustige of onzekere gevoelens omdat zekerheden (mogelijk) wegvallen. Het misverstand is dat je het wilt oplossen door jouw omstandigheden veilig te stellen, terwijl er in essentie maar één oplossing is voor alle uitdagingen, crises en problemen en dat ben je zelf. Dat lijkt moeilijk maar is het niet.

Hoe je dat doet leert Prema Devi je in succesvolle workshops en seminars die Prema Devi gaf en geeft in binnen- en buitenland. Prema Devi kan je gemakkelijk naar een dieper bewustzijn brengen waar je een groter perspectief hebt van het geheel. In Nederland is Prema Devi tevens actief op het gebied van vernieuwend leiderschap bij  Stichting Young Captains Nederland. Opdracht gevers zijn o.a. GoBeyondMBA, Red Bull, OLVG.