logo
Joep Everts

Joep Everts

Verbinding met jezelf, de ander én de andere dimensie leidt tot een vervuld leven. Muziek kan hier een gids bij zijn.

Aanbod

Joep Everts (LinkedIn profiel)

•   Lezing over muziek als verbinding tussen hemel en aarde, een interactieve presentatie over de muziek als metafoor voor het proces om het spirituele praktisch toe te passen in het leven. Hoe kan de musicus tegelijkertijd de geest van de muziek vertolken, maar ook omgaan met de concrete voorwaarden die aan muziek verbonden zijn?

•    Workshop over afstemmen. Afstemmen op jezelf én de ander. Om zo zuiver mogelijk te kunnen leven en werken. Thema’s: luisteren, je eigen geluid geven, de samenhang horen, overgeven aan het grotere geheel.

Contact
info@klanklichaam.nl 06-27436363 | www.klanklichaam.nl

Profiel
Klank en stilte, beweging en rust, het goddelijke en het menselijke: we zitten vol tegenstellingen. Hoe kunnen we die allemaal een plek geven en toch één geheel blijven? Dat is de weg die we allemaal bewandelen. En waar we soms momenten ervaren dat die heelheid er daadwerkelijk is.

Muziek is bij uitstek een vorm waar we dat kunnen beleven; door te luisteren, door te doen. Het is mijn passie om vanuit de directe ervaring mensen te begeleiden op dit pad. Door de muziek als gids te gebruiken komen we op plekken waar woorden niet meer nodig zijn. Er is veel te ontdekken en het is een spannende reis.

Vanuit de muzikale ervaringen reflecteren we op wat dat voor de rest van ons leven zegt: hoe gaan we daar om met inspiratie, creativiteit, samenspel, onzekerheid, spiritualiteit?

Joep Everts is musicus, trainer/coach, theatermaker. In zijn leven spelen spiritualiteit ( vooral Zen -boeddhisme) filosofie en psychologie een belangrijke rol. En de uitdaging om deze te verbinden met de praktische kant van het leven als ondernemer, vader, partner.