logo
Jacobine Geel

Jacobine Geel

De bereidheid je te laten raken door het lot van een ander

Aanbod
Dagvoorzitter, spreker en columnist.
Onderwerpen: theologie, ethiek, burgerschap en levensbeschouwing.

Contactgegevens Jacobine Geel
Wilt u contact met Jacobine Geel of meer informatie over Jacobine Geel (LinkedIn profiel)? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of bel: 06 46200281.

Prijsopgave
Wilt u op uw gemak de prijzen van Jacobine Geel als dagvoorzitter of discussieleider doornemen? Vraag hier meer informatie op over Jacobine Geel als dagvoorzitter.

Profiel
Jacobine Geel is  theologe, televisiepresentatrice en columniste. Jacobine Geel werkt sinds 2002 bij de NCRV. Ze presenteert het tv-programma Schepper & Co aan tafel en Schepper & Co in het land over actuele ontwikkelingen rond protestantisme en levensbeschouwing. Jacobine is theoloog (VU). In 1997 won ze de preekwedstrijd van Trouw en daarna werd ze veelvuldig door de landelijke media gevraagd. Als voorzitter van de commissie ‘Nieuwe Woorden, Nieuwe Beelden’, bracht Jacobine Geel op het CDA congres van 21 januari 2012 het resultaat van de commissie naar voren waarin het gedachtegoed van het CDA werd vertaald in eigentijdse bewoordingen.

Naast deze werkzaamheden is Jacobine Geel regelmatig in beeld als co-commentator bij de NOS-registraties van kerkelijke vieringen rond leden van het Koninklijk Huis. Als dominee is ze te horen bij de oecumenische streek gemeente Kortenhoef.

Hier vindt u een filmpje Jacobine Geel in het televisie programma: de nachtzoen en als presentator bij de NCRV