logo
Alex Janssen

Alex Janssen

Mensen moeten meer dan ooit gaan doen waar ze goed in zijn!

Aanbod
– Lezing over ondernemerschap
– Lezing voor startende ondernemers
– Lezing over pro’s en contra’s bij samenwerkingen
– Workshop met als titel “Doe waar je goed in bent: Niet zo makkelijk als dat lijkt”
– Discussieleider over ondernemerschap.

Contactgegevens
Wilt u contact met Alex Janssen (LinkedIn profiel) of meer informatie over Alex Janssen? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of bel vrijblijvend 06 46200281.

Profiel
Alex Janssen (1953), is ondernemer en ondernemers coach. Alex Janssen streeft naar betekenisgeving in zijn leven en helpt daar ook anderen daar “werk” van te maken mee.

Alex Janssen heeft in 2002 Symion opgericht, een business community van zelfstandig samenwerkende HRM professionals. Een van de sterke punten van Alex is dat Alex Jansen zich goed kan verplaatsen in de ander en zonder oordeel of vooringenomenheid met je verkent wat je met het werk wilt bereiken en hoe je aan je werk betekenis geeft.

Alex heeft zich gespecialiseerd tot coach van executives: mensen die het in hun bedrijf of afdeling voor het zeggen hebben, grote verantwoordelijkheid voelen, soms worstelen met het vinden van een goede balans tussen werk &  prive. Daarnaast is Alex Janssen sparring partner van ondernemers en begeleid Alex Janssen startende ondernemers.

Alex is als registercoach verbonden aan de NOBCO (de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches) en is senior practitionar bij het Eurpean Individual Accredtitation van het EMCC (European Mentoring & Coaching Council).

Zijn bedrijf Symion, heeft Alex Janssen in de vorm van een businesscommunity opgezet, rond de thema’s doe waar je goed in bent en Evolutie in HRM. In dat bedrijf onderneemt Alex Janssen met meerdere elkaar aanvullende autonome professionals.