logo
Manuela Kalsky

Manuela Kalsky

Ik wil een nieuw Wij-gevoel aanwakkeren 

Aanbod
Manuela Kalsky is een veelgevraagd spreker op (internationale) conferenties en mengt zich regelmatig in het publieke debat over religie en de multiculturele samenleving, onder andere via het Theologisch Elftal in Trouw

Contactgegevens Manuela Kalsky (LinkedIn profiel)
Wilt u contact met Manuela Kalsky of meer informatie over Manuela Kalsky? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of bel: 06 46200281.

Prijsopgave
Wilt u op uw gemak de prijzen van Manuela Kalsky als dagvoorzitter of discussieleider doornemen? Vraag hier meer informatie op over Manuela Kalsky als discussieleider.

Profiel
Prof. dr. Manuela Kalsky is theologe en directeur van het Dominicaans Studiecentrum voor Theologie en Samenleving (DSTS). Sinds 1 januari 2012 bekleedt Manuela Kalsky aan de Vrije Universiteit de Edward Schillebeeckx-leerstoel voor Theologie en Samenleving. Manuela Kalsky geeft leiding aan project W!J waar de multimediale website Nieuwwij.nl en het DSTS-onderzoeksproject ‘Op zoek naar een nieuw wij in Nederland’ deel van uitmaken.

De proefschrift van Manuele Kalsky: Christafanien, waarmee Manuela Kalsky aan de Universiteit van Amsterdam promoveerde, richt zich op vragen rond heil en bevrijding vanuit het perspectief van vrouwen in verschillende culturen en de vraag welke rol Jezus Christus daarbij vanuit christelijk perspectief speelt. Manuela Kalsky had leeropdrachten aan de universiteiten van Wenen, Hamburg, Hannover en Freibourg.

Een boeiend filmpje van Manuela Kalsky vindt u hier.