logo
Nanke Klein Wassink

Nanke Klein Wassink

Jezelf zijn in je werk, echt heel gewoon

Aanbod
– Lezingen, workshops over jezelf zijn in je werk; wat beweegt elk van ons van binnenuit en hoe doen wij ons werk samen in de organisatie? Over openheid, vertrouwen en durf om je werk op je eigen manier te doen en de diepe voldoening die dat geeft.
– Coaching in kleine groep, team  of individueel, over in je element zijn, werken vanuit inspiratie en eigen kracht en tegelijkertijd in verbinding zijn met elkaar en waar de organisatie voor staat. Het gaat ook over lastige situaties en gevoelens als bijvoorbeeld onrust en matheid, want die kunnen je daarbij helpen.

Contactgegevens
06-12758255 | n.kleinwassink@telfort.nl |

Profiel
Verbonden zijn, hier op aarde, daar gaat het Nanke Klein Wassink (LinkedIn profiel) om. Samen zijn met de mensen om je heen en leven vanuit je persoonlijke kracht. Speels, met humor, helderheid van geest en levenslust.

Nanke helpt mensen in organisaties om los te komen van hun automatische reactie. Nanke stimuleert benieuwdheid, helpt ontdekken: wat zou je heel graag doen en hoe, waar word je sprankelend, levendig van. Steeds alles belevend wat er gebeurt, ervarend wat er in je is. Dat doet Nanke in gesprek, luisterend, samen onderzoekend wat zich voordoet in je en om je. Met oefeningen, teksten en wat zich spontaan aandient.

Het begint heel dichtbij. Juist met bewustwording van hoe je het werk nu doet, komt de ruimte. Precies in de weerbarstige dagelijke gang van zaken ligt de kiem van het nieuwe. Want daarin kun je ontdekken wat er voor jou en de organisatie werkelijk toedoet. Dat brengt helderheid en inspiratie voor wat er nu nodig is.