logo
Inger van Nes

Inger van Nes

“Haal het beste uit jezelf en je omgeving. Mijn generatie doet het zelf.”

Inger van Nes kan door een ongeval op het ogenblik niet werken. Kijk hier de uitzending De Verwondering (oktober 2015) waarin zij vertelt hoe het met haar is.

Aanbod
–       Workshop / lezing over: Identiteit en kernwaarden (christelijke) organisaties

–       Workshop / lezing over: Generatieverschillen in het beleven van zingeving en gemeenschap

–       Workshop / lezing over: Het gebruik van sociale media bij profilering organisatie en crowdfunding

–       Lezing over: het ontstaan van de Vluchtkerk als burgerinitiatief van jonge mensen en het effect ervan.

–       Dagvoorzitter en scherpe vragensteller.

–       Columnist.

Contact
Wilt u contact met Inger van Nes (LinkedIn profiel) of meer informatie over Inger van Nes? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl

Profiel
Inger van Nes (Amsterdam, 1986) is gespecialiseerd in zingeving, communicatie en nieuwe vormen van gemeenschap.

In 2013 is zij gestart met het organisatie- en adviesbureau Van Nes & Co, dat zich richt op identiteit en kernwaarden van maatschappelijke organisaties. Inger van Nes heeft werkervaring in advies, projectcoördinatie, verander-management, crowdfunding, (christelijke) identiteit, maatschappelijke organisaties, publiek spreken en schrijven.

Met Van Nes & Co verbindt zij zichzelf en andere creatievelingen met maatschappelijke organisaties. Specifiek op het gebied van identiteit, kernwaarden, engagement en nieuwe media.

Inger van Nes is afgestudeerd in de psychologie en theologie (2010, cum laude). Inger van Nes heeft ondanks haar jonge leeftijd ruime ervaring als inspirerende spreker en kan in discussies snel tot de kern en een laag dieper komen. Ze is bevlogen, enthousiasmerend en heeft naast haar studies en werk door crowdfunding en vrijwilligerscoördinatie onder andere een counselingscentrum in Kathmandu opgezet voor getraumatiseerde kinderen en de Vluchtkerk in Amsterdam.

Ook schrijft Inger van Nes op haar blog over mensen, de kerk en de stad.