logo
Rikkie Postema

Rikkie Postema

Op het snijvlak van zakelijkheid en spiritualiteit is het spannend. Deze twee thema’s daadwerkelijk verbinden geeft meer zin en bezieling in de onderneming.  

Aanbod
– Interactieve lezingen en praktische workshops op het gebied van het verinnerlijken van rust en aanvaarding.
– Individuele coaching rond authentiek en (eigen)wijs leiderschap.
– Begeleiding van retraites.
– Opleiding mindful coachen. 

Contact
info@adisat.nl | 0561-452277 | 06-46343537 | www.adisat.nl

Profiel
Vormgeven van spiritualiteit en zingeving in bedrijven en organisaties is een uitdaging van deze tijd. Rikkie Postema (LinkedIn profiel) gaat hierover het gesprek aan vanuit haar inhoudelijke kennis en ervaring. Het doel is om meer vanuit het hart, met compassie en helder inzicht te handelen. De balans tussen menselijkheid en zakelijkheid herstelt als we meer kwetsbaar en eerlijk durven zijn. Op authentieke bevlogen wijze weet Rikkie Postema haar luisteraars te raken. Dat werkt uitnodigend om te ervaren hoe verinnerlijkte spiritualiteit het verschil maakt.

Deelnemers van trainingen geven aan meer rust te ervaren en zich beter bewust te zijn van eigen denkpatronen en handelen. Dit heeft een positief effect op vitaliteit, concentratie en verdraagzaamheid.

Rikkie Postema brengt haar visie, naast haar werk als coach en trainer, in de praktijk als Voorzitter van Stichting Inloophuis Steenwijkerland. Een (vrijwilligers) organisatie voor mensen die met kanker te maken hebben, of hebben gehad en hun naasten. Tevens is Rikkie Postema auteur van het boek Mindful Coachen, speciaal voor managers, uitgegeven door Ten Have in 2011.