logo
Kees Posthumus

Kees Posthumus

Vroom & vrolijk

Aanbod
– Vertelvoorstellingen
– Dagvoorzitterschap van conferenties en congressen
– Verteltrainingen en trainingen imago, presentatie en communicatie

Contactgegevens
Wilt u contact met Kees Posthumus (LinkedIn profiel) of heeft u vragen voor uw organisatie? Mail dan naar info@bezielendesprekers.nl of bel 06 46200281

Profiel
Kees Posthumus Vertelt startte in 2001. De essentie is het opnieuw vertellen van (bijbel)verhalen, op een snelle, humoristische en indringende manier.
Mensen en hun organisaties kunnen niet leven zonder een verhaal. Waar komen ze vandaan? Waar gaan ze heen? Waar dromen ze van? Verhalen openen nieuwe, onverwachte perspectieven.
Kees Posthumus speelt bestaande en nieuwe verhalen op een pakkende manier. Zo krijgt uw organisatie/team richting en voelen mensen zich met elkaar, hun geschiedenis en toekomst verbonden. De interactie tijdens de voorstelling zorgt ervoor dat het verhaal resoneert in het handelen van nu.
Kees Posthumus verzorgde honderden vertelvoorstellingen, tientallen trainingen en vele succesvolle dagvoorzitterschappen. Vooral in de wereld van de kerk en de zorg.

De kracht van Kees Posthumus ligt in de combinaties die hij maakt. Structuur en creativiteit, humor en ernst, concentratie en ontspanning, vroom en vrolijk, verteller en journalist, traditie en vernieuwing, kritisch en gepassioneerd. Als Kees Posthumus een conferentie leidt, dan wordt het nooit saai. De inbreng vanuit het publiek is essentieel, Kees Posthumus vindt daarvoor steeds weer nieuwe, interactieve werkvormen.