logo
Lenette Schuijt

Lenette Schuijt

Vraag je niet af wat de wereld nodig heeft. Vraag je af waardoor jij tot leven en tot bloei komt en breng dat in de wereld. Want wat de wereld nodig heeft is mensen die ten volle leven.

Aanbod
– Inspirerende lezingen en praktische workshops op het gebied van bezieling en inspiratie, nieuwe spirit in/van organisaties, het verbinden van ziel & zakelijkheid.

– Het ontwerpen en begeleiden van trainingsprogramma’s over leiderschap, visie ontwikkelen, zingeving op het werk, ziel en zakelijkheid, en op het gebied van het nieuwe organiseren en organisatietransformatie.

– Individuele coaching rond thema’s als bezieling in je werk, je passie en talenten ontdekken, dilemma’s van leidinggevenden en zachte waarden hooghouden in een zakelijke omgeving.

– Begeleiden van bezinningsprogramma’s  en individuele retraites in Frankrijk.

Contact
lenette@lenetteschuijt.nl &|nbsp;0653541968|www.lenetteschuijt.nl | www.hetnieuweorganiseren.org

Profiel
Lenette Schuijt (LinkedIn profiel) is auteur van verschillende boeken waaronder ‘Met Ziel en Zakelijkheid’ (2009) en ‘de Kracht van Bezieling’ (1999). Lenette Schuijt is organisatiekundige, studeerde filosofie en wijsbegeerte aan de VU.

Haar missie is om organisaties menselijker te maken. Lenette Schuijt gelooft dat systemen een eigen leven zijn gaan leiden en dat de verbinding met menszijn en menselijkheid is verbroken. In haar werk draagt Lenette Schuijt bij aan het herstellen van deze verbinding. Lenette Schuijt helpt leidinggevenden om hun organisatie zo in te richten dat  mensen ongehinderd door regels hun talenten kunnen inzetten voor en plezierig kunnen samenwerken aan een product of dienst van hoge kwaliteit voor de klant. Lenette Schuijt begeleidt individuen om hun talenten en passies te ontdekken en daarmee een bijdrage te leveren aan vraagstukken die er toe doen.

Lenette Schuijt doet promotieonderzoek naar de groeiende onderstroom van organisaties die op een radicaal andere manier zaken doen en laten zien dat ziel en zakelijkheid wel degelijk hand in hand kunnen gaan.