logo
Gert Jan Slump

Gert Jan Slump

Gert Jan Slump

De waarde van verbinden waar maken

Aanbod Gert Jan Slump
– Lezing over herstelgericht werken en herstelrecht, zin en compassie in de (jeugd)zorg, kerkelijke innovatie.
– Workshop over herstelgericht werken en herstelrecht, professionalisering, zingeving, jeugdzorg
– Enthousiast en geëngageerd discussieleider met ruime ervaring op een breed scala aan onderwerpen

Contactgegevens

Wilt u contact met Gert Jan Slump (LinkedIn profiel) of meer informatie over Gert Jan Slump? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of 06 46200281.

Profiel
Gert Jan Slump is criminoloog en maatschappelijk ondernemer. Gert Jan Slump heeft een grote voorliefde voor thema’s als herstel, gerechtigheid, zingeving en de spiritualiteit van ‘meer dan het gewone’.
Herstelrecht en zin in jeugdzorg zijn voor Gert Jan Slump twee manifestaties.
Bij herstelrecht gaat het om een andere manier van omgaan met (strafrechtelijke) conflicten. Behoeften van betrokkenen en het vinden van duurzame en toekomstgerichte oplossingen staan voorop. Herstelrecht levert ook een nieuwe oriëntatie op de zin van professioneel handelen op.
Bij zin in jeugdzorg gaat het om het volop en onvoorwaardelijk aandacht en ruimte geven aan drijfveren, passies, idealen en levensbeschouwing. Daardoor is een werkelijke transitie mogelijk die doorslaggevend en vitaal kan zijn voor de kwaliteit van de jeugdzorg. Zie bijvoorbeeld: www.zininjeugdzorg.nl

In de werkwijze van Gert Jan Slump vallen leiderschap, strategie en visie samen met innoveren en het initiëren van maatschappelijke beweging (Stichting Restorative Justice Nederland, Stichting Zin in Jeugdzorg) en concreet handelen.
Gert Jan Slump heeft  ruime ervaring op het terrein van criminaliteit en veiligheid, jeugdzorg en jeugdbeleid en beleidsontwikkeling en -innovatie en professionalisering en kerkelijke innovatie.