logo
Tijn Touber

Tijn Touber

Je bent allang verlicht!

Aanbod
Tijn Touber kunt u inhuren voor lezingen en workshops.

Prijsopgave
Wilt u op uw gemak de prijzen van Tijn Touber als spreker doornemen? Vraag hier meer informatie op over de workshops en lezingen van Tijn Touber.

Spoedcursus verlichting
Een spoedcursus verlichting… klinkt dat als een tegenstrijdigheid? Het kan. Door middel van inzichten, meditaties en oefeningen word je teruggeleid naar je oorsprong van vrijheid en verlichting. Het boek Spoedcursus Verlichting is een bestseller.

Verlicht leven: reis naar het licht in acht stappen
De reis naar jouw persoonlijke hoogste bestemming is in essentie voor iedereen dezelfde. Onderweg hebben we allemaal dezelfde levenslessen te leren, initiaties te ondergaan, hindernissen te overwinnen en inzichten te verwerven. Door middel van muziek, meditatie, anekdotes en verhalen nemen we je mee langs de acht archetypische stappen naar de Graal.

Het geheim van genialiteit, ontdek het genie in jezelf
Genialiteit is van alle tijden, maar niet iedereen is geniaal. Wat maakt iemand tot een genie? Hoe krijg je toegang tot geniale invallen, aha-momenten, inspiratie en verruimde inzichten? Hoe kun je genialiteit inzetten om je leven, je werk en je relaties naar een hoger plan te tillen? Welke praktische stappen kun je nu zetten?

Contactgegevens Tijn Touber
Wilt u contact met  Tijn Touber of meer informatie over hem? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of bel: 06 46200281.

Profiel
Tijn Touber (1960) is muzikant, schrijver en inspirator. Tijn Touber is oprichter van Lois Lane. Hun debuutalbum bereikt al snel de eerste plaats van de Album Top 100 en verkoopt meer dan 100.000 stuks. Tijn Touber schrijft daarna onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned. Na dit muzikale avontuur legt Tijn Touber zich toe op bewustzijnsontwikkeling, gaat in de leer bij verlichte meesters en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode geeft Tijn Touber trainingen aan de Amsterdamse politie, delinquenten in gevangenissen, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA) en jongeren op Lowlands. In 2013 start Tijn Touber met het geven van masterclasses en trainingen voor bedrijven. Behalve de Masterclass ‘Het geheim van genialiteit’ geeft Tijn Touber ook workshops ‘Nieuw licht op uw bedrijfsmissie’, gebaseerd op zijn boeken ‘Verlicht Leven’ en ‘Spoedcursus Verlichting’.

Als geen ander weet Tijn spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Tijn Touber schrijft hierover columns (o.a. in Managementteam), interviews en verhalen. In juni 2009 verschijnt ‘Spoedcursus Verlichting’ (bestseller), een jaar later ‘Verlicht Leven’ (bestseller) en weer een jaar later Stadsverlichting (een initiatief om huiskamers in Nederland open te stellen voor regelmatige meditatie), een nationaal en internationaal succes. Vorig jaar verscheen ‘Het Geheim van Genialiteit’ (bestseller). Daarnaast geeft Tijn regelmatig masterclasses en Stilte Concerten met zijn partner Kris.

Achtergrondinformatie Tijn Touber
Tijn Touber over de wijsheid van stilte
Publicaties van Tijn Touber
Volg Tijn Touber op Facebook
Volg Tijn Touber op Twitter