logo
Jasper Vos

Jasper Vos

Zin in winst!

Aanbod
– Lezingen over de chief storytelling officer; flow, zineconomie, onttovering, systeemdenken, moraliteit, nihilisme, autonomie.
– Begeleider van zingeving in organisaties. Gericht op ondernemen, organiseren en beleid.
– Workshops voor management trainees over eigen zingeving en zin in organisaties. Van technocratisch management naar managen van betekenis.
– Discussieleider bij congressen, symposia en werkgroepen

Contactgegevens
info@jasper-vos.nl | 06 44 79 24 24 | hetleveniszinloos.nl

Profiel
Jasper Vos (LinkedIn profiel) ziet zichzelf graag als gedachtegoedmakelaar. Zoals een vastgoedmakelaar thuis is in de markt van woningen en panden, is de gedachtegoedmakelaar thuis in de markt van visies en denkbeelden. En net zoals een vastgoedmakelaar kan helpen wanneer vastgoed niet meer voldoet, zo verschaft de gedachtegoedmakelaar nieuwe perspectieven wanneer de oude zijn versleten. Jasper levert brede perspectieven die een gezond tegenwicht vormen van de hokjes van het economisch, juridisch en psychologisch denken. Voor organisaties die manieren zoeken om zingeving winstgevend te maken.

Jasper Vos is freelance filosoof en oprichter van de website hetleveniszinloos.nl. Jasper Vos werkt vanuit het idee dat er geen diepere betekenis of hoger doel te vinden is. Niets is heilig en alles is geoorloofd. Dat geeft alle ruimte voor eigen (on)conventionele invulling. Jasper Vos daagt de ander uit om op zoek te gaan naar wat zinvol is voor hem, haar, of de organisatie.