logo
Wilfred Scholten

Wilfred Scholten

Iedereen mens heeft een verhaal dat waard is verteld te worden. 

Aanbod
Wilfred scholten (LinkedIn profiel) is:

  • Zeer ervaren en geinspireerde dagvoorzitter
  • Discussieleider bij debatten over politiek, moraal en/of zingeving, voor zowel het klassiek debat als experimentele spelvormen.

 

Contactgegevens 
Wilt u contact met Wilfred Scholten of meer informatie over Wilfred Scholten? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of 06 46200281

Profiel
Wilfred Scholten (1964) is journalist en politicoloog en van vele markten thuis: interviewer, gesprekleider, moderator en dagvoorzitter. Maatschappelijk betrokken als hij is, kan hij prima schakelen tussen politieke, religieuze en ethische dilemma’s. Hij werkte als verslaggever voor radio en tv bij programma’s van KRO-NCRV, zoals Netwerk, Casa Luna, Schepper & Co, Altijd Wat, Brandpunt en Kruispunt. Wat hij zoekt achter mensen in hun innerlijke drijfveer, wat bezielt iemand? Hij is een dagvoorzitter die probeert de juiste sfeer te scheppen. Is ad rem, gebruikt humor en speelse werkvormen om de zaal los te krijgen (‘Over de streep’, Lagerhuis, ‘De achterkant van het gelijk’) en is scherp in het analyseren van het issue en het trekken van conclusies.Wilfred Scholten (1964) is journalist en politicoloog en van vele markten thuis: interviewer, gesprekleider, moderator en dagvoorzitter. Maatschappelijk betrokken als hij is, kan hij prima schakelen tussen politieke, religieuze en ethische dilemma’s. Hij werkte als verslaggever voor radio en tv bij programma’s van KRO-NCRV, zoals Netwerk, Casa Luna, Schepper & Co, Altijd Wat, Brandpunt en Kruispunt. Wat hij zoekt achter mensen in hun innerlijke drijfveer, wat bezielt iemand? Hij is een dagvoorzitter die probeert de juiste sfeer te scheppen. Is ad rem, gebruikt humor en speelse werkvormen om de zaal los te krijgen (‘Over de streep’, Lagerhuis, ‘De achterkant van het gelijk’) en is scherp in het analyseren van het issue en het trekken van conclusies.

Meer kijken
Kijk hier de trailer van Wilfred Scholten in gesprek met Thomas Rosenboom